07
Lok
08

viime viikkoina

on mennyt paljon aikaa Helsingin Vihreiden yleiseen vaalikampanjaan liittyviin asioihin. Nyt alkaa olla valmista. Enää pieniä korjauksia siellä täällä… Erityiskiitokset Artulle ja Jaakolle, jotka uhrasivat aikaansa ja asiantuntemustaan.

Tykkään ihan hirveästi tuosta ulkoasustamme ja sloganista ”Minä+muut”. Siitähän Vihreydessä on kyse; ollaan vapaita yksilöitä, mutta huolehditaan yhteisestä hyvästä myös – yksin kun ei tässä maailmassa pärjää kukaan, edes kovin kokkari.

Suosittelen kaikille tutustumista Helsingin vihreiden ehdokasvalitsimeen – aikalailla erilainen ”vaalikojes”. Toivottavasti hyvä tapa löytää oma ehdokkaansa vihreiden joukosta, jos tuntuu siltä, että Vihreät ovat oikea puolue. Helsingin vihreiden vaaliohjelma löytyy myös sivuilta.

Nyt oman kampanjamatskun kimppuun… Vihdoin!

Mainokset

2 Responses to “viime viikkoina”


  1. 1 tulenheimo
    lokakuu 9, 2008 10:34 am

    Hauskaa, miten samassa vaiheessa me molemmat olemme omia kampanjoitamme. Kelaa, paljonko ääniä ropisisi, jos työskentelisimme yhdessä vain yhden kampanjan puolesta! On niin monta kertaa tullut sellainen olo, että sinun kampanjapäällikkönäsi tms. oma panokseni olisi tullut hyödyllisemmin käytettyä. Onneksi omatkin juttuni alkavat viimein helpottua; FB-ryhmä aukesi eilen, esite tulee tänään painosta ja nettisivut aukeavat laskelmien mukaan huomenna. Tosi iso kiitos radiomainoksestamme! Olet paras.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


Suosituimmat artikkelit

twtr

Flickr Photos

Mainokset

%d bloggers like this: