08
touko
08

statistiikkaa…

Sekä WordPress että Flickr antava mahdollisuuden tarkastella mistä ja paljonko liikennettä sivuille tulee ja mihin se kohdistuu.

Suurin osa liikenteestä on ennalta-arvattavaa; muutama blogilistalta, muutama google-readerista, jokunen muilta blogeilta. En ole varsinaisesti mainostanut tätä hiekkalaatikkoa missään, joten liikennemäärät ovat pieniä (tammikuussa parhaalla viikolla 556 ”viewiä”, keskiarvo n. 60 viikossa).

Hilpeyttä sen sijaan herättävät hakutermit, joilla blogini on löydetty. ”Enemmän bassoa” tai ”haitari mikitys” -haut vielä ymmärrän, mutta millä ihmeen ilveellä nimenomaan juuri tämä paikka löytyy hauilla:

– lapsiporno kuva

– suomen oltava varuillaan sillä ryssä

jeesuksen opetukset neekereistä

Etenkin tuo viimeinen herätti hilpeyttä. Ja mitä on tuolla ”varuillaan ololla” haluttu hakea? No, toivottavasti ovat kukin löytäneet tarvitsemansa…

Mainokset

1 Response to “statistiikkaa…”


  1. kesäkuu 2, 2008 8:17 pm

    :D Toinen merkintä jo, jossa joku noista hakusanoista kirjoitellut. Itsekin on niille tullut hieman naureskeltua, kun hakusanoina on ollut esimerkiksi ”lesbo sidottuna käsirautoihin”, ”50-vuotiaan seksihalut”, ”oli liian iso kalu”, ”penis koko laskuri” (o_O) jne. Ei ole tainnut löytää haluamaansa. :P


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


twtr

Flickr Photos

Mainokset

%d bloggers like this: